Neživotno osiguranje

Osiguranje imovine

U potpunosti razumijemo koliki značaj i vrijednost ima imovina u vašem svakodnevnom funkcionisanju ili poslovanju. Stoga smo se pobrinuli da zaštita cjelokupne pokretne i nepokretne imovine koju posedujete bude jedna od primarnih vrsta neživotnog osiguranja koju ćemo zastupati.

Udar groma, požar, poplava, zemljotres i drugi oblici opasnosti nepredviđene su situacije koje mogu nanijeti značajnu fizičku štetu vašoj imovini. Na sreću, tu smo da vam pomognemo kada je u pitanju finansijsko olakšanje, zastupanjem različitih programa osiguranja objekata, opreme i zaliha,stana i stvari, kao i poljoprivrednih usjeva i domaćinstava.

wvpcg
wvpcg

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Kolektivno osiguranje jeste obavezno neživotno osiguranje zaposlenih u preduzećima od posljedica nesrećnog slučaja kao što su smrt usljed nezgode, trajna invalidnost, prirodna smrt, troškovi liječenja i bolnička dnevnica. Pravna lica mogu birati da zaključe kolektivno osiguranje svojih zaposlenih sa ili bez sistematskog pregleda.

Pored toga tu je kolektivno dobrovoljno zdravstveno osiguranje kao benefit koji povećava motivaciju zaposlenih i pruža najbolje ljekare i privilegovan tretman u najboljim privatnim medicinskim ustanovama. Prednost ovakvog vida kolektivnog osiguranja jeste i mogućnost uključenja članova porodice.

Putno zdravstveno osiguranje

Uskoro krećete na put. Počeli ste da prikupljate sva potrebna putna dokumenta, mape i brošure. Spakujte u kofer i polisu putnog osiguranja, i Vaš odmor može odmah da počne!

Odlazak u inostranstvo najčešće podrazumjeva odmor od svakidašnjice, upoznavanje novih kultura i ispunjavanje slobodnog vremena zanimljivim aktivnostima, ali nosi sa sobom i nepredvidive rizike koji mogu nastati u putu ili tokom boravka. Ne zaboravite da su medicinska i putna asistencija veoma skupe u inostranstvu. Putno osiguranje pružiće Vama i Vašim najmilijima brzu, efikasnu i profesionalnu podršku u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja.

wvpcg

Obavezno osiguranje automobila

Učestvovanjem u saobraćaju preuzimate odgovornost za svoju vožnju i ponašanje u saobraćaju, kao i za poštovanje saobraćajnih i zakonskih propisa. U slučaju da izazovete saobraćajnu nezgodu i time nanesete štetu trećim licima, u obavezi ste da nadoknadite štetu.

Iz tog razloga tu su obavezno osiguranje motornih vozila sa dodatnim pokrićima od nezgode, zaštite bonusa i pomoć na putu.

Auto kasko osiguranje

Ukoliko želite da se potpuno zaštitite u slučaju svake materijalne štete nastale na vašem vozilu, kao i u slučaju krađe vozila, tu su polisa kasko i djelomičnog kasko osiguranja.

Osiguranje od odgovornosti

Osiguranje opšte odgovornosti pokriva štetu zbog građansko-pravnih odštetnih zahtjeva trećih lica zbog neočekivanog i iznenadnog događaja (nesreće) koji proizilazi iz djelatnosti, vlasništva i pravnog odnosa za koji je osiguranik odgovoran.

Fizička lica mogu ugovoriti osiguranje svoje odgovornosti (kao nosioci domaćinstva, vlasnici kuće – stana, amaterski sportisti itd.) za štete nanijete trećim licima.

Pravna lica mogu ugovoriti osiguranje opšte odgovornosti za štete načinjene trećim licima u toku obavljanja djelatnosti i osiguranje od profesionalne odgovornosti (računovođe, advokati, izvršitelji i ostale djelatnosti).

Osiguranje opreme od loma

Mašine, aparati i uređaji predstavljaju neophodnost u obavljanju vaše djelatnost. Nažalost, oprema je podložna oštećenjima, koja ne samo da vode u gubitke zbog zastoja u obavljanju djelatnosti, već i zbog troškova reparacije ili, u krajnjem slučaju, nabavke nove opreme.

Osiguranjem se pruža osiguravajuća zaštita od oštećenja ili uništenja osigurane opreme u slučaju nezgoda koje nastaju nepredviđeno i iznenada u vezi sa korišćenjem osigurane stvari, kao i nespretnosti ili zle namjere radnika ili drugih lica.

wvpcg
wvpcg

Osiguranje od nezgode

Bezbrižan život je želja svih, ali niko ne može da predvidi ili spriječi nezgode, one se događaju svakodnevno i iznenada. Zato treba planirati budućnost i zaštititi se od iznenadnih i neželjenih događaja.

Polisa osiguranje od nezgode štiti vas i vaše zaposlene 24 časa dnevno, odnosno za vrijeme posla, putovanja i u slobodno vrijeme.

U zavisnosti od Vaših potreba postoji mogućnost ugovaranja više vrsta osiguranja:

  • individualno,
  • porodično
  • kolektivno

UPIT ZA OSIGURANJE IMOVINE

UPIT ZA PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

UPIT ZA OSIGURANJE AUTOODGOVORNOSTI

UPIT ZA OSIGURANJE AUTO KASKO